Over ons

Hieronder wordt meer toegelicht over ons kantoor. Vanuit ons kantoor in Ede pakken we de vaak complexe juridische uitdagingen van onze cliënten aan. Dat kan gaan om zaken in binnenland, maar ook kunnen belangen over de grens gemoeid zijn.

Over ons: missie

De meeste van onze relaties zijn MKB – ondernemingen en ZZP-ers/eenmanszaken die wij ondersteunen tijdens rechtszaken, of voorzien van advies. Bij de ondersteuning van onze relaties houden wij voor ogen dat iedere ondernemer bedrijfsdoelstellingen heeft. Wij helpen ondernemers bij het realiseren van hun bedrijfsdoelstellingen en waar mogelijk het verkrijgen en behouden van ‘control’ bij problemen.

Over ons: kernwaarden

Ons kantoor en onze specialisten staan bij het uitvoeren van deze missie voor de kernwaarden kwaliteit, daadkracht, verbinding en strategie. 

KWALITEIT

Wij leggen onze lat hoog bij het behalen van doelen en willen de beste zijn.

VERBINDING

Wij hechten aan de vertrouwensband met onze relaties en we houden niet van poeha. 

DAADKRACHT

Als eenmaal strategie bepaald is, dan pakken we door om strategische doelen te halen.

STRATEGIE

Voordat we aan de slag gaan kijken we naar uw belang en hoe we uw doel kunnen behalen, met de juiste middelen via de kortste route. 

Over ons: oplossingen

Bij het behalen van bedrijfsdoelstellingen is van belang dat de ondernemer ook grip heeft op zijn onderneming en eventuele problemen en rechtszaken. Wij kunnen daarbij op juridisch vlak helpen met onze oplossingen. Onze oplossingen zijn erop gericht om juridische documenten binnen de onderneming op orde te brengen en te houden.

Vragen of problemen?

Schroom niet om vrijblijvend contact op te nemen met een van onze advocaten.

Spreekt dit u ook aan, neem dan contact op en de uitdaging aangaan.